Pohlavní nemoci: Zprávy z médií...

Aby sexuální hrátky neměly dohru u lékaře...

Chcete okořenit svůj milostný život a vyzkoušet dosud nepoznané? Lékař vám poradí, jak při experimentování
nepřijít k úrazu. Otevřeně a beze studu! Milování – i to divočejší – by vám mělo přinášet především rozkoš a prohloubení partnerské intimity. Erotické hrátky však mohou skončit i dost neslavně!

PUBLIKOVÁNO:
Pestrý svět

Léto ve víru sexu! Máme se těšit, nebo spíš bát?

Než se vrhnete do víru zábavy, měli byste pomyslet na to, co si také můžete z nerozvážnosti "vykoledovat". Kapavka, syfilis, AIDS, hepatitida, chlamydie… jestli si myslíte, že tyto nemoci patří jen prostitutkám a homosexuálům, jste na velkém omylu. Vedoucí lékař dermatovenerologické ambulance v Praze Přemysl Procházka smutně konstatuje: „Velmi byste se divili, do jakých sociálních vrstev pohlavní choroby zasahují, kolik nešťastných osudů se před námi odehrává. Zrovna nedávno k nám přišla studentka vysoké školy, která se nakazila kapavkou na studijním pobytu v zahraničí. Prý byl ten černovlasý kluk moc hezký, ale kondom neměl.“


PUBLIKOVÁNO:

zeny.iprima.cz
www.klinikazdravi.cz
www.ostravskenoviny.eu
www.opavskenoviny.eu
www.fmnoviny.eu
Pestrý svět

Reklamní agentura Contimex

Charakteristika časopisu

Občasník CZEDMA je magazínem České asociace výrobců a dodavatelů diagnostik in vitro. Cílem magazínu je přinést souhrn zajímavých populárně naučných článků, které byly publikované v tištěných a elektronických médiích, a zajistit jejich distribuci k co největšímu okruhu čtenářů, kteří si je budou moct prohlédnout kdykoli nejen v tištěné formě, ale i ve svých počítačích a dalších mobilních zařízeních. Magazín CZEDMA chce svojí trochou přispět k popularizaci a propagaci Laboratorní diagnostiky a ke zvýšení informovanosti široké veřejnosti.

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Chcete inzerovat?

Podívejte se na mediakit a napište nám!

napsat vzkaz

Oficiální magazín CZEDMA.